Презентація книги В. Соломченка «Віталій Соломченко — художник-педагог»

Презентація книги В. Соломченка «Віталій Соломченко — художник-педагог» пройшла у світлиці Косвіської ЦРБ 16 березня 2012 року. До цієї події завідувач відділом обслуговуванням Балагурак І.Й. організувала виставку літератури «Силуети культурних епох».

На презентацію були запрошені колишні учні, а сьогоднішні колеги В.О. Соломченка, викладачі Косівського інституту прикладного декоративного мистецтва ЛНАМ С.Д. Стефурак та М.І. Радиш, а також студент КІПДМ ЛНАМ – Тарас Лоб’юк. З біографією В.О. Соломченка ознайомила завідувач сектором краєзнавства ЦРБ Гуралюк П.В.

Із виступів запрошених присутні мали можливість ознайомитись із творчим доробком автора книги, а також дізнатися про надзвичайну працездатність і наполегливість художника, високе вміння йти дорогою не навколо чогось, а своєю мистецькою стежиною, до мети шляхетної, святої.

Творче життя та педагогічна діяльність автора книги тісно пов’язані з рідною землею, з Косовом і косівським навчальним мистецьким закладом…

На презентації були представлені творчі роботи  Віталія Соломченка, від краси та довершеності яких світлиця стала ще світлішою і святковішою.

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архів публікацій